Lediga dagar på Cypern

Mina lediga dagar här på Cypern är ungefär desamma som semester. Det är inte direkt som en helg i Sverige då vi träffar kompisar på fika, kollar på tv med familjen och myser med middag hemma. Eftersom alla i mitt team bor i samma lägenhetshus så träffas vi ju varje dag. Vilket betyder att vi alla är väldigt tighta :)
Så när vår "helg" kommer så vill vi mest bara slappna av. Middagarna är ju alltid gemensamma annars, så på en ledig dag är det skönt att ta en doggiebag från hotellet och försvinna ut i sin ensamhet. 

Vi brukar hitta på så mycket roliga saker även på jobbdagarna, så när ledigheten kommer är de oftast typiska semestergrejer vi hittar på. I regel pratar vi inget jobb, utan slappar bara. Om de är fint väder så drar vi till någon strand, eller till en av våra favoritställen KOI. Det är en sushibar med en egen beach club med pool och solbäddar. Man kan beställa mat och dryck ifrån stolarna, så lyxigt. 

Lyxiga solsängar som man kan sitta eller ligga i! De bästa av allt? De är ett ganska gömt ställe :) Igår var vi nästan ensamma vid poolområdet. 

Mojitos




Lyx vid poolkanten på ett område som bara är tillför vuxna. Skönt när man jobbar med barn varje dag och kväll.
 


När de är mindre bra väder drar vi ut på utflykt till någon ny plats. Eller till ett shoppingställe! Man vill ju hitta alla guldkorn på Cypern. Ofast 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0